fredag 5. august 2011

Uendelig heldige....

-kjenner vi at vi er i disse tider, som har det så godt, som har fire fine jenter; to på to og to på fire som vi kan glede oss med :) :), fin familie, og mange gode venner!
Som alle andre har vi vært helt satt ut av den tragiske hendelsen.Vår medfølelse går ut til alle som trenger det.
Synes Gry og Milli hadde en fin tittel på det forrige innlegget sitt, fikk meg til å tenke på en linje i teksten til Henning Kvitnes' sang "Sommarnatt i Bohuslän" som går sånn: "Men livet är nu och inte sen, nu kommer jag til dej min vän". Samme greia: å glede seg over hverdagen, og ta vare på hverandre.

Så over til ferien vår, den er over for denne gang, og her kommer referat :)

Først reiste vi til Bjørneparken i Flå, hvor Wilma og Molly ble igjen i campinghytta mens vi dro og så på bjørn og på 1.akt (jentene var trøtte og orket ikke mer...) av "Dyrene i Hakkebakkeskogen": stoooor suksess! Jentene synger stadig på "Når en liten mus skal ut å gå...", men kaninene, smågrisene og geitene var nok vel så spennende som bjørnene :).
Siden vi bare var et steinkast unna "Hallingdalens store sønn"- Nalle! -selvsagt!, så måtte vi jo innom å hilse på! Stakkars Nøve som fikk invadert tunet med alle oss! :) Wilma og Molly syntes det var stor stas å hilse på Nalle, og han er jo så utrolig god! Han godtok fullt ut at Wilma stakk av med beinet hans, gjestfri som han er...:) men han var nok litt mer opptatt av at Wilma er ei DAME....... om enn ikke akkurat villig.....:) hun vet å si ifra, og han respekterte det. Molly syntes bare det var gøy å få LØPE! som hun stort sett alltid gjør... Nøve hadde stekt lapper, kjempegodt!!! Det synes jentene også! Og Molly (eller var det Wilma..?) som klarte å bli forsynt fra en liten jentehånd....
Etterhvert dukket (svenske-) Wilma også opp, hun var bare helt nydelig! Så god! Hun sjarmerte ihvertfall undertegnede i senk.....
Her er noen bilder:


 Løpe, løpe, løpe,løpe.....

 Wilma og Nalle (gamlingene) sto heller stille og holdt en intern bjeffekonkurranse.....

 Sitte ja....klart vi kan! Du har jo godis!

Jeg også!:)
Tusen takk for oss, det var kjempehyggelig å hilse på! :)

Fra Hallingdalen reiset vi østover til Brummundal og Ringsakerfjellet - til hytta!

 Løpe, løpe, løpe, løpe.......

 Andre tar livet mer med ro.....

 Ok...hvordan funker dette da? Skal jeg liksom bare ligge her? Er dette morro da?

 Wilma (og mamma) på vei opp til "Tårnet" (høres høyere ut enn det egentlig er... :) men vi gikk en tur på fjellet eller i skogen hver dag :)

 På "toppen" :)

 Mamma sa jeg skulle sitte her... OPPÅ bordet... :)

 Hjemover på planker over myra.

Et rypereir hvor rypa lå lenge HELT stille og ruget på eggene sine bare 1,5 meter fra veien hvor biler kjører, mennesker går, og ikke minst hunder (inkludert fuglehunder!) går, uten at hun ble lagt merke til!! Jeg hadde aldri sette henne om ikke de jeg kjenner i den nærmeste hytta hadde vist meg henne. Hadde dessverre ikke med meg kameraet da jeg så henne på reiret....men hun gikk helt i ett med omgivelsene! Hun må jo avgi veldig lite lukt også siden hundene bare gikk rett forbi.....?

Etter noen dager fikk vi besøk av mormor, tante Mona, fetter Stian og "fetter Barney" :) det var veldig koselig!

 Barneygutten i farta!      (PS...det brune i forgrunnen er et lekepinnsvin....:))

 Heia! Ta ballen!

 Skal du ha den pinnen helt alene, tenkte du?.....

Jeg gikk likesågodt RUNDT denne stolpen noen ganger jeg...ute på myra... i bånd..... Mamma lurte på å ta av seg på beina og vasse uti men så fikk hun lurt meg rundt ved å kaste godbiter "riktig" vei... :)

Nesten modne nå..... fikk med meg noen få hjem som hadde modna tidlig....:)

hvilepause ved myra....

 Gode, pene Barneygutten :)

SÅ slitne ble vi etter besøk.....:)

Resten av ferien ble rolig, med litt småreparasjoner på hytta, kos, og fine turer :)


 På tårnet.

 Deilig å rulle i lyngen.......:)


 Ikke helt i fokus, men så søt....

Jasså et bilde av gjerdet tenker du....men neida! slik blir et bilde av et ekorn som løper bortover gjerdet tatt med et helautomatisk gammelt lite digitalkamera...som jeg har :) Ekornrompa helt til høyre! :)

 OJ! dette ble mange bilder, men sommerferien er jo bare en gang i året!

Ses imorgen på BIRI! Molly skal stilles, og Wilma og resten av familien være tilskuere :)


3 kommentarer:

  1. Synes det sitatet jeg hadde i innlegget mitt var så fint når jeg hørte det første gang, og synes det passet i disse tider Marianne.

    Så fin ferie dere har hatt!!!! Alt skjedde i fred og fordragelighet på Bergheim, heldige dere. Milli kan være litt i eplekjekkeste laget....

    Så nydelig dere har det på hytta, og ekornrompa i hjørnet av bildet var kjempefin:o)

    Nå er dere vel på Biri og storkoser dere antar jeg:o) Lykke til - men viktigst av alt er jo å kose seg med så mye hyggelige folk som er der:o)))

    SvarSlett
  2. Koselig å se bilder fra da dere var hos osss, og fra resten av ferien deres. Skjønner godt at dere liker dere på hytta der det er så fritt og godt :)
    Det var veldig kjekt å se dere igjen på Biri også! Beundrer pågangsmotet deres, gitt! Neimen ikke bare lett med to småjenter og to hunder på en gang bestandig. Jeg som syns det var vanskelig å planlegge når jeg hadde bare èn hund ekstra...
    Vi ses igjen :)

    SvarSlett
  3. Gry: ja det er så deilig på hytta, hvor vovvene bare kan slippes løs i den store inngjerdede hagen. Og de er ute hele dagen, og er bare innomhus for å spise litt:)

    Nøve: Det blir litt mange baller å holde styr på innimellom, men stort sett så går det bra så lenge vi er to! :)
    Men neste år så kommer jeg alene med vovvene til Biri tror jeg....:)

    SvarSlett