tirsdag 5. juli 2011

Liten tur på Steinbruvann

Hei,

For et par uker siden måtte jeg dessverre en liten tur til dyrlegen (hrrrmmmpf), og det liker jeg IKKE, men det gikk heldigvis fort og bra, så da kom jeg meg raskt ut derfra igjen. Så raskt som jeg bare kunne faktisk..... mamma rakk såvidt å trekke kortet før jeg suste ut døra :)
Og da, siden vi var på gamle trakter så gikk vi en tur rundt Steinbruvann. Det var veldig koselig å ha mamma for seg selv en stund... :) Vi koste oss fælt vi! :) Det er ikke alltid så lett å dele med Molly og småjentene.....
Og selv om jeg er litt ekstra makelig om dagen (innbildt svanger...ref. mamma), så synes jeg alltid det er deilig å komme ut i skogen!
Etter turen dro vi en tur ned Ebita, Mille og Elisabeth. Det var SÅÅÅÅÅ koselig å treffe vennene mine igjen, for det var så lenge siden sist! Ebita "hylte" av glede når hun fikk se oss, og jeg var minst like glad. Så da fikk vi løpe løse rundt på den gamle gressplenen vår og leke og kose oss mens mammaene skravla.  Og DET er de gode på for å si det sånn, vi fikk leke leeeeenge før mamma så på klokka og skjønte at det plutselig hadde gått 2 timer. Så da bar det hjemover til Sørumsand igjen, til pappa, Molly og småjentene. Snart er det ferie, det gleder jeg meg til for da skal vi en tur på hytta! Ha en fortsatt fin sommer alle sammen! Vi boffes! Wilma :)

4 kommentarer:

 1. Så koselig å høre fra deg igjen Wilma!

  Dyrlegen er ikke gøy, men det var kanskje verdt det, når du fikk ha mor så lenge for deg selv? Puh, nå skjønner jeg mye bedre hvordan du har det skjønner du.

  Ha en fin ferie på hytta Wilma!!!

  Hilsen Milli

  SvarSlett
 2. Hei Milli!
  Koselig å høre fra deg også! :)Håper du har en fin sommer så langt!
  Ja, det er deilig å være alene med mamma innimellom. Sånn oss storesøstre imellom.... :) Ha en fin sommer videre du også Milli!
  Wilma

  SvarSlett
 3. Dyleger er ikke gøy! Du er heldig Wilma som har en mamma som tar deg med på sånne kjekke steder etter et mindre gøy besøk hos dyrlegen.

  Det så flott ut med vannet...mange fine bilder av deg Wilma.
  Ha en fin sommer! Nå er det ikke lenge til så skal jeg være med mine på ferie:o)))

  SvarSlett
 4. Hei Wilma, gleder oss til å få hilse på deg og Molly, på Biri.
  God ferie og kos dere på hytta!
  hilsen Oda.

  SvarSlett