mandag 4. april 2011

HAAAARRRRRRKK! Vi slapp ikke unna....... :(

Hei igjen... Etter at mamma gjorde sitt beste for at vi ikke skulle bli smittet når kurset hun var hjelpeinstruktør på fikk kennelhoste, så har nå Molly allikevel blitt smittet på valpekurset sitt......! Mamma og Molly var på kurs første gang på en onsdag og påfølgende mandag, og på tirsdag kveld begynte Molly å harke. Først trodde mamma at det var noe hun hadde satt i halsen, men etterhvert kjente hun igjen symptomene. Og det ble bekrefta av veterinær på onsdag. Molly klarte seg egentlig veldig bra, hun hostet i et par dager men var ellers i fin form. Men så hadde hun jo akkurat tatt vaksinen også, så immunforsvaret var i ekstra beredskap sier mamma. Men hun (og mamma) får ikke komme på kurset på 10 dager...... Vi trodde kanskje at jeg skulle få slippe unna, men den gang ei...... I går kveld merket jeg at det begynte å kile i halsen min og plutselig var det JEG som lagde rare harkelyder...... Jeg hoster så fælt at jeg brekker meg innimellom og mamma og pappa synes veldig synd på meg..... Det gjør jeg nok litt selv også...... Nå må jeg ta det med ro en stund og ikke gå lange turer, og så må mamma måle temperaturen min, sier hun, for å følge med på om jeg blir dårligere.....Men foreløpig er det ingenting i veien med matlysten min :) Akkurat DET skal vel litt til også! Jeg håper at jeg snart blir frisk igjen! Og så håper jeg ikke at noen andre lapper der ute blir syke, for det er ikke noe gøy altså! Hark! fra Wilma

7 kommentarer:

 1. Hei Wilma.
  Så leit at du (dere) har blitt syke med hosting... Vi har heldigvis sluppet unna dert, men jeg var syk for et par uker siden, med et magevirus. Mamma kalte det "rennamage", og det var ikke gøy. Gikk heldigvis over etter tre dager. Mille ble ikke smittet.
  Jeg håper vi kan treffes når dere er friske igjen. Det hadde vært koslig med en lang tur enten i skogen eller langs turstien her på Kalbakken. Turstien er nå snøfri, og veldig spennende (mye små mus og jordrotter og jakte på...som mamma blir sur på meg for).
  God bedring til dere begge to.
  Voffes snart.
  Voff, voff fra Ebita (Mille voffer i bakgrunn).

  SvarSlett
 2. Huff, det er kjedeligt å ha kennelhoste! Godt mamsen din tar vare på deg da, så ikke du blir enda mer syk! God bedring til dere begge to!

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅ det er så ekkelt når det kiler i halsen og man bare MÅÅÅÅ hoste. Kennelhoste skulle ikke vært oppfunnet sier jeg bare.
  Så flink du er med Molly, Wilma! Jeg ønsker meg også veldig en sånn lillesøster!
  God bedring da dere!
  Hilsen Tussi!

  SvarSlett
 4. God bedring! ikke noe moro med den hosten.
  Hilsen Oda!

  SvarSlett
 5. Å neimen stakkars dere,da :(
  God bedring! Det går heldigvis over :)

  SvarSlett
 6. Uff, det ble visst mange syke valper på det valpekurset! Får håpe de kommer seg fort igjen! Warja går her og harker og slimer, og vi lurer på hva det skal bety. Det var ikke sånn da Emma hadde kennelhoste, men det kan kanskje arte seg litt forskjellig. God bedring!

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen, og tusen takk for alle hilsener :)
  Nå er jeg nesten frisk igjen, men jeg ble ganske dårlig så vi måtte en tur til dyrlegen, og da fikk jeg en sprøyte med febernedsettende medisin, antibiotika og øyedråper. Men nå er jeg altså nesten helt frisk igjen og godt er det!
  Ebita og mille: ja! jeg blir gjerne med på en tur snart! Vi får få mammaene våre til å prates også! :)
  Ragnhild: Ja, det ble noen små syke etterhvert. Vi har holdt oss borte til nå men skal en tur imorgen eller på mandag.

  SvarSlett