mandag 6. juni 2011

Hipp hipp hurra for meg! 4 år idag! :)

Hei!

Bare en snartur innom for å fortelle at idag har jeg bursdag! Hele 4 år har jeg blitt, så nå er jeg stor jente :) Og storesøster har jeg jo også blitt og det vokser jeg jo på!


Jeg har fått ny draleke idag (en lilla vovvov:) og den likte Molly vel så godt som meg så den måtte vi dra litt i begge to. Og så fikk jeg et KJEMPESTORT TYGGEBEIN! :) Og det er bare mitt!!!


Ellers står alt bra til med alle oss her på Sørumsand: Molly hadde sin siste dag på valpekurs idag; hun og mamma måtte hoppe på et nytt kurs etter at vi ble syke med kennelhoste og måtte droppe ut av det første. Og hun har da lært litt, selv om mamma sier at de må øve mer på alle øvelsene :) OG hun har sluttet å tisse inne, hun har blitt kjempeflink til å si ifra om det. Hun kan kjøre bil alene uten å være redd eller bli syk, og hun er veldig koselig (selv om jeg egentlig ikke kan innrømme sånt :)fordi hun alltid legger seg inntil beina til mamma eller pappa, eller hun legger seg inntil meg :)
Om kvelden pleier hun også å hoppe opp i fanget til mamma og legge seg tilrette der en stund. Det synes mamma er veldig koselig, selv om jeg blir en smule sjalu.....men jeg liker ikke å sitte i fanget jeg da.....men kos vil jeg jo ha for det! Og det får jeg! :)


For 2 helger siden hadde jeg mamma for meg selv HELE HELGEN :) Da var jeg og mamma på BLODSPORKURS arrangert av retrieverklubben på Nesodden. Det var kjempegøy! Jeg var veldig GOD! :) Selv om det var mye venting......
Men se hva jeg fant!!!: Jeg var KJEMPESTOLT! :)

(Det er en rådyrklauv for de som ikke vet det... )


Jeg hadde veldig lyst til å tygge litt mer på den, men mamma sa at den måtte hun få tilbake for å fryse ned til neste gang?? Men jeg byttet den bort mot litt pølse så jeg var fornøyd jeg! :)

Forrige helg var vi på hytta, og da la mamma et nytt spor for meg. Jeg var flink tror jeg, hun virket ihvertfall veldig fornøyd, og jeg fant rådyrklauven igjen!!! :) Det var to vinkler, og så hadde hun økt avhoppene og jeg var flink til å markere sårleiet også. Dette er morro! :)


Og vi skal gjøre mer.


Her slapper Molly og jeg av på hytta i helgen:


Ha det bra så lenge!Voff fra Wilma (og da følger det automatisk en liten minivoff fra Molly også :)

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått bursdag Wilma! Du har nesten samme dag som mammaen min;)

  Du er heldig som har en søster som Molly, fine er dere begge to!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 4-årsdagen som var! Det ser ut som hundelivet er fortreffelig på Sørumsand!

  SvarSlett
 3. Hipp, hipp hurra for Wilma som er stor jente og 4 år, og attpåtil storesøster:o)))

  Ser ut som om dere koser dere sammen, også så gøy med blodspor da Wilma!!! Det er Milli skikkelig glad i. Blir spennende å se om Tjorven liker det også:o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen, Wilma!!!!

  Storesøster med et stort ansvar for Molly nå. Høres ut som du tar det alvorlig. :)

  SvarSlett
 5. Hipp hurra for deg, Wilma! Gratulerer med dine fire unge år.
  Nuss fra meg ;)

  SvarSlett
 6. Gratulere med dagen Wilma ;) Sånn litt på etterskudd da ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for alle hyggelige hilsener! Voff fra Wilma :)

  SvarSlett