søndag 27. mars 2011

Mamma har blitt litt tussete!


Hei igjen,Her hjemme hos oss er det full fart om dagen kan dere tro. Så det er ikke av mangel på materiale at mamma ikke har skrevet her på en stund, men heller at hun har hele tiden hendene fulle av enten Molly eller jentene :)


Både mamma og pappa løper rundt med Molly eller en av jentene på armen. Men pappa er litt roligere enn mamma og stresser ikke sånn :) Snart løper vel mamma ut med en av jentene på armen for å skifte bleie for så å prøve å legge Molly på stellebordet, tenker jeg....hihi :).


For inntil ca 1 uke så hadde Molly nemlig bestemt seg for at bæsjing, jo det kunne like gjerne (og kanskje helst) skje INNE på teppet. Så derfor LØP (og fortsatt LØPER) mamma eller pappa ut med henne så fort hun viser det minste tegn på å ville på do! Men når hun først kom ut ja da fant hun alltid på noe annet å gjøre. Det er jo så mye fint å utforske og så mye fint å tygge litt på! :). Så uansett hvor lenge hun var ute så gikk det ikke lang tid før hun bæsja ETTER hun kom inn igjen.... Skikkelig barnslig spør du meg. Jeg bæsja inne bare én eneste gang når jeg var liten jeg, og det var fordi mamma og pappa ikke skjønte tegnene mine med én gang! Så dette var helt uvant for mamma og pappa at det holdt på så lenge....men den siste uka har hun vært så flink så og bæsjer ute! Så nå krysser de fingrene for at det som nå har vart en hel uke fortsetter :) Med tissingen går det bra, da sier hun fra og går til døren :)


Så da ble altså mamma litt tussete av alle babyene vi har i huset!

Og da er jeg så god å ha sier mamma. Fordi jeg er så snill og god og fin og den mest tålmodige hunden som mamma vet om. Og verdens vakreste selvsagt :) Og når hun sier sånn så må jeg jo kose litt med henne for å vise hvor glad jeg er i henne også. Og DA blir hun så glad! :) "Du er ren terapi og salve for sjelen du, vennen min", sier hun da.

Ellers så har det jo skjedd litt av hvert da; på kurset som mamma var hjelpeinstruktør på så brøt det ut kennelhoste, så da måtte mamma ta alle klærne rett i vaskemaskinen når hun kom hjem og gå rett i dusjen før hun kunne hilse på meg og Molly. Og neste dag bar det rett til dyrlegen med Molly for vaksinasjon! Men det syntes Molly var storartet fordi hun fikk masse godbiter av dyrlegen og merket ikke stikket i det hele tatt! og det har gudskjelov gått bra med oss begge to. jeg er jo vaksinert men det er jo fint å være forsiktig for det! Resten av kurste ble forløpg utsatt så da er faren over for denne gang!


Det som er litt pesete for meg om dagen er at jeg må være med i den dumme bilen på jobben til mamma hver dag. Bare for å holde Molly med selskap. Det har jeg ikke så veldig lyst til, for jeg eeeelsker å ligge og kose meg på senga til mamma hele dagen og virkelig strekke ut og slange meg. Så nå prøver jeg å hinte alt jeg kan; jeg løper opp i senga så snart jeg får mulighet etter morgenturen min og så velter jeg meg over på siden og ryggen og lager koselyder alt jeg kan... men det er ingen som tar hintene....ihvertfall så har det ikke hjulpet ennå. Men mamma sier at nå som Molly har blitt så mye bedre til å kjøre bil (hun blir ikke syk, og ligger bare fint og sover), så må vi øve på at hun er litt alene uten meg også. Slik at hun ikke blir altfor avhengig av meg. Så kanskje jeg snart kan være hjemme alene og ligge i senga og kose meg....mmmm... :).


Vi har fulgt meg på de andre bloggene, og sett alle bildene av flotte lapper på Kongsberg også. Vi skulle egentlig ha vært der en tur men så passa det litt dårlig. Det så veldig hyggelig og vi skulle gjerne ha vært der. Men vi skal melde Molly på utstillingen på Biri, så da ser vi kanskje noen der? Jeg skal også være med skal bare kose meg og se på, for mamma sier at vi vet allerede hvem som er verdens vakreste vi! :)


På onsdag så begynte Molly på valpekurs (og det trenger hun!). Hun kan være ordentlig plagsom innimellom så det hender jeg må si til henne hvem som er sjefen. Altfor sjeldent synes mamma, som synes jeg kan si ifra litt oftere faktisk.


Men ihvertfall; der på valpekurset så var det 13 valper, og 5 av dem var Finske lapphundvalper!!! det var 3 av valpene til Emma (fra Ragnhild- Kennel Kvitsymra): Rossi, Laika og Ávvo. Så var det en liten søt brun valp som mamma ikke fikk hilst på og Molly! Neste gang skal mamma prøve å huske kameraet! Molly fortalte at det hadde vært kjempegøy! Mange morsomme hunder å leke med. Og det kunne vi se når hun kom hjem for hun så ut som en søledam! Mamma var også fornøyd for Molly hadde vært flink, og mamma syntes det er deilig å være elev istedefor hjelpeinstruktør. Kurset går 2 ganger i uka frem til påske. Det skal bli deilig med litt roligere kvelder innimellom når Molly er på kurs. Og etter valpekurset så er det min tur! :) Da skal vi trene "sånn ordentlig" igjen! Mamma sier at da må vi bli med på onsdagstreningene sånn at vi får repetert litt av det jeg kan og lære nye ting. det er jo så lett å glemme. Og hvis tiden strekker til så skal vi prøve oss på et blodsporkurs i løpet av sommeren også!

Her kommer noen bilder av oss:

Boff så lenge


Wilma

5 kommentarer:

 1. Næmmen Wilma, så koselig å høre fra dere igjen. Vi har tenkt på dere vi, og lurt på hvordan dere kommer overens du og Molly:o)

  Det høres hektisk ut, men det høres ut som om du har en flink mamma som passer godt på deg også, og når Molly blir eldre, ja da tror jeg at dere kommer til å storkose dere sammen. Hele tiden!!!

  Håper for din skyld at dere får tid til et blodsporkurs Wilma, det er det aller, aller morsomste jeg vet i hele verden!!!!

  Boff tilbake fra Milli

  SvarSlett
 2. Oj da, Wilma! Du har jamme i meg masse å passe på om dagen. Ikke rart du lengter etter senga. Du får nok snart ligge i den hele dagen og sløve. :)

  Det var så fine bilder av deg og Molly. Hun ser jo skikkelig rampete ut. Du må nok prøve å hjelpe til med oppdragelsen litt og ikke bare være snill. :)

  SvarSlett
 3. Så koselig det var å høre fra dere igjen! Har jo forstått at du har det veldig travelt med familien din, Wilma. Så flink du er. Tror ikke du har glemt noe av det du har lært, men det blir sikkert kjempemoro på trening igjen!

  SvarSlett
 4. Moro å høre fra deg igjen, Wilma! Skjønner at mutter'n din har nok å henge fingra i! Og så kult at Molly går på kurs med fire andre fl-er og at tre av dem er Kvitsymrer! Hørte av Ávvo at de gikk på kurs sammen! De andre tenker nok at fl er årets mest populære! Håper å se dere snart!

  SvarSlett
 5. Hei Wilma, så gøy å høre at dere alle kommer inn i en rutine på ting. Det tar alltid litt tid å finne en rutine og rytme som fungerer, vi mennesker er rar sånn.

  Men dere ser ut som dere koser dere sammen da, det er moro å bli storesøster! Håper dere får kost dere masse i vårværet og at Molly lærer masse på valpekurset. Så gøy med så mange lapper der!

  Kos dere videre, Frost vinker hei!

  SvarSlett